Kami:

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

keje

malas betul nak wat keje skang nie.. pendek kata semua benda aku malas nak buat.. baik keje opis... keje umah.. semua malas la.. yang aku nak buat masa nie, lepak kat umah ngan ammar..
teringat plak malam tadi, masa nak tido..ammar cakap "ammai ido, mama ido, sume oyam ido..papa work, ayik uit anyak² untuk ammai" maksudnya " ammar tido, mama tido, semua orang tido, papa work cari duit banyak² untuk ammar" hehhehe..baru setahun 11bulan, tapi si ammar dah paham.. sejak papa keje malam nie, ammar sempat jumpa papa petang dari pukul 5.30ptg-7.30mlm.. pagi plak kadang² jumpa, kadang² tak jumpa langsung.. dan skang ammar dah pandai, pepagi tak nak g umah pengasuh.. macam pagi tadi.. papa sampai umah sebelum sempat kami kuar.. ammar mmg dah bangun masa tuh.. bila dia nampak papa, terus dia kata "nak mam" maksudnya "nak makan"... dah jadi kesedapan la kat dia gaknya..kelmarin dia g sarapan kat kedai mamak ngan papa.. bila aku kata "ammar g umah ibu la yer" dan ammar jawab "nanak ibu..nak mam" maksudnya "taknak ibu, nak makan".. kena la papa melayan bujang dia pagi tadi...dgn baju tido, ammar naik motor ngan papa g makan kat mamak alkadir enstek..

1 ulasan:

Ietams berkata...

yg paling best moment skrg ni, layan bersembang dgn anak je..