Kami:

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

hi!

Agak lama aku tak update blog nie..besawang-sawang dah blog nie... huhuhuhu... banyak benda penting yang aku nak letak dalam blog nie supaya aku tak lupa dan mudah nak cari.. contohnya, tarikh-tarikh penting bagi apa-apa event..dan yang utama, resepi!!!... ni dah nak dekat raya nie.. mengagau aku mengumbah resepi... nak wat kuih raya weh... aku dah siap apply cuti bulan puasa nanti... cuti ari khamis-ahad.. dapat la 4 hari aku membuat kuih raya...harap-harap mencukupi la 4 ari tuh aku nak siapkan kuih raya utk 3buah rumah....rasa macam taknak wat banyak jenis taun nie..cukup 3jenis biskut kot..masih tercari-cari lagi nak wat biskut apa...hi :-)

3 ulasan:

Ainn Lee berkata...

ooit...mane pegi..? ko tinggalkan kroneezen begitu saja. ko update blog ni, then tau lah aku yg ko masih bernyawa. biskut raya biskut raya jugak. Baju raya jangan d lupe. Tapi ko ape citer..????

keheng berkata...

Kami mahu kuih Tat Nenas spesel yang mama biasa buat!

Kami mesti pilih!

yanie anuar berkata...

ziarah n follow