Kami:

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 Disember 2008 – Interview

Seawal jam 7pagi aku da antar ammar kat umah ibu.. nak kena sampai kat wisma negeri kul 8pagi.. ari nie, hubby amik cuti nak temankan aku g interview & menyettlekan urusan lain-lain kat seremban.. sampai kat seremban baru kul 7.30.. sempat sarapan roti canai.. lepas sarapan, terus gerak g wisma negeri.. naik tingkat 4.. tengok ramai orang dah Q.. terus daftar nama.. nama aku no 16 dari 19 orang calon.. sekali bila tengok calon2 lain…mak datuk..semuanya otai2..mana tak nya…semua calon yang dah berkhidmat ngan gomen.. majoriti calon KPSL…servis diaorang pun dah makan puluh tahun.. kakak yang dok sebelah aku dah servis 23tahun.. agaknya aku jer la yang baru servis nak masuk 5 tahun.. calon2 yang dah di interview semua kata soklan panel susah.. tawakal jer la.. lagi pun aku mmg malas nak pegi interview nie.. tapi hubby suruh cuba jer dulu.. mana la tau ada rezeki.. tunggu punya tunggu…kul 2.10 aku masuk la bilik interview.. fuh!!! Mmg susah soklan panel nie.. tak paham pun yer jugak apa yang dia tanya.. layan jer la.. amik pengalaman.. settle kat wisma dekat kul 3 ptg.. terus g maxis bayar bil.. perut pun da lapar.. kami makan kat A & W… past uterus balik rumah.. amik ammar..

2 ulasan:

Ietams berkata...

intebiu ape tu la? good luck, mane tau rezki si ammar

Mila80 berkata...

Interview jwtn Pen.Peg Tadbir...
calon2 lain lagi dasyat.. terasa diri ini kecil jer...