Kami:

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

(Pagi) Sabtu 13 Disember 2008 - Bedung

Sabtu tu, papa keje.. mama cam biasa la.. memang cuti.. dok rumah jer.. cuaca pun mendung jer arinie.. pepagi lepas anta papa g keje (anta sampai kat bawah jer..) aku mandikan ammar.. lepas mandi, ammar tak mau makan.. sibuk nak keluar rumah.. mentang2 la tiap pagi aku bawak dia naik keta g umah ibu.. pagi sabtu tu pun dia sibuk nak naik keta gak.. layan kan je la.. aku pun bawak la ammar round 1 pusingan kat kelompok 10.. masuk jer rumah, ammar dah gosok2 mata.. nak tido la tu.. enjut lebih kurang, dia pun tido… tapi, skang nie, kalau time tido dalam buai.. ammar gemar plak tersentak-sentak (cepat terkejut).. dah lama gak dia tak jadi macam nie.. kalau masa dia kecik2 dulu, mmg selalu la sangat.. selalunya kena bedung dia.. baru dia dapat tido ngan lena.. kalau tidak, kejap2 nangis..

Bila bangun dari tido & ammar puas tido.. bleh la dia sengeh2.. bleh la gumpal dia..

Oleh kerana pagi tadi ammar takde selera nak makan.. lepas bangun tido baru ammar ada mood nak makan.. arinie, mama buat sup ayam+kentang+carot.. blend ngan nasi.. dan hasilnya..


Tengah makan pun sibuk nak berdiri..

Ada hati plak lepas tangan…







2 ulasan:

Ietams berkata...

lawa action mar? kungfu ke karate

Mila80 berkata...

ini hobin jang hobin...