Kami:

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Rumah Peranginan Persekutuan Port Dickson (part 2)

lepas amik kunci apartment, kami pun menuju la ke blok Ambong.. kami dapat apartment nama Ambong 3.. atas bukit sikit.. sib baik bleh bawak keta ke atas.. apartment pun kat tingkat 1.. kena naik tangga sikit la.. bawah: ammar yang berlari-lari keseronokan.. ammar lambat sebab dia menyinggah kat apartment kak lin kat Ambong 1...

masuk jer apartment, terus nampak dapur kat sebelah kanan... kecik jer dapurnya.. kalau nak masak, limit 2 orang jer dalam dapur nie... bawah: dapur yg lengkap ngan dapur gas+tong gas.. pinggan mangkuk, periuk kuali sumer ada.. peti ais pun ada tuh..
bawah: ruang tamu, ada meja makan.. set sofa..ada tv..tapi takde astro yer..
ammar melawat sekitar dalam & balkoni apartment..

bawah: meja solek dalam bilik tido..
bawah: dan ini la bilik utama..ada 2 katil single yang boleh diseret kesana-kemari.. memudahkan kita nak cantum katil, bagi yg ada anak kecik cam kami.. bilik agak luas..bila dah cantum katil asak katil tepi dinding, boleh bentang toto kat bawah lagi.. ini sesuai la kalau anak ramai..
bawah: dan ini pula, bilik ke-2 yang hanya ada 1 katil single..tapi ada extra tilam kat bawah katil tuh.. boleh tarik kuarkan tilam yer..
bawah: pemandangan dari balkoni apartment kami.. ada taman permainan...

1 ulasan:

Rara berkata...

hyeeeee =)))