Kami:

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Rumah Peranginan Persekutuan Port Dickson (part 3)

petang sabtu tu, dalam jam 3ptg, aku bawak ammar dan budak2 yang lain turun pantai.. nak mandi laut... bebudak nie mmg suka sangat main air kan.. mama join sama...
ammar main tepi jer.. dia takut..




mama & anak2 abang samsul dan anak2 kak leen.. berendam sambil mengawasi budak2 mandi..

tengah syok2 mandi..tetiba terasa ombak makin besar & kuat pulak.. panik!!! terus kami semua berlari ke darat.. dalam kotak pikiran aku, eh? tsunami ker? udah ler skang musim gempa bumi.. risau gak.. laju jantung aku di buatnya...
bawah: ini la dia blok baru Rumah Peranginan Persekutuan Port Dickson.. siap ada swimming pool ala-ala cam kat sunway lagoon plak sekali pandang...(pandang tang jauh la..) tak boleh jadi nie.. taun depan kena datang sini lagi nie.. mesti lagi best sebab dah ada swimming pool.. hehehhe

4 ulasan:

Ietams berkata...

me blurr..blurr..
tertanye-tanye, ko pegi business trip ka, famili trip ka..,
saje jenjalan ka??.. ofis trip..

mila80 berkata...

hehehhe.. aku tak sempat abis mengarang lagi tapi aku dah terbit.. hehehhe... aku g cuti2 la.. sekali ngan kawan2 opis.. kami amik 3 apartment.. sorang 1 apartment.. pastu bawak family masing2.. saja bawak budak2 mandi manda..

Ietams berkata...

baru paham.. hehehe

zana berkata...

mila ini rpp yang lama ye? yang apartment 2 bilik tu ye?