Kami:

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Ayah Chik Ammar..

semalam, sesampai jer papa kat umah..papa buka peti surat.. (itu mmg pekerjaan papa.. nak arap aku? takde maknanye la..) papa masuk umah bawak 1 envelope besar.. ammar yang sedia menanti papa masuk umah mmg da get ready nak terpa papa sambil tersengih.. rindu sungguh dia ngan papa agaknya.. cuma belum pandai cakap jer.. kalau pandai cakap mesti leter mulut dia tanya itu ini.. ehhehe.. eh, nak citer pasal ayah chik ammar sebenarnya.. berbalik pada envelope besar tu.. surat tu untuk ayah chik ammar..surat dari pos berhad.. aku yg mmg tak menyempat nak bukakan surat tu.. ye la..kalau iwan a.k.a ayah chik ammar tau dia dapat surat tu, mesti dia suruh aku bukak punya la.. ehhehehe...(perasan) dan akhirnya papa suh bukak surat tu setelah penat bijik mata aku men'scan' surat tersebut semata-mata nak tau apa isi butir surat tersebut.. surat tu mengenai Tawaran Perlantikan sebagai Kerani di Pos Berhad.. TAHNIAH!!! la buat iwan @ ayah chik ammar.. so, dia kena lapor diri 16.3.2009 nie kat Pos Berhad, Seremban.. jadi malam tadi.. lebih kurang kul 1 lebih rasanya.. ayah chik datang umah kami.. nak amik surat tu..

5 ulasan:

Ietams berkata...

tahniah ayah cik ammar

mila80 berkata...

TQ (bagi pihak) ;-)

tshirtBelang berkata...

Titipan dari Anis, Faruk & Addin,

Ermm... explain sikit.
Kiranya tukar keje ke?
Dah tak keje DHL dah?
Anyway, Alhamdulillah & tahniah.

cairellneezarm berkata...

alhamdulillah...

hmm...laki bini keje pos la nnt ni. snang la nk pos surat pasnih...hehee~

=p

mila80 berkata...

ies, faruk & addin..
yang dapat keje pos tu adik keirel yang no 5... keirel masih lagi keje ngan FedEx Express.


izam,
ye la.. senang sok nak claim rebet ker.. hehehe.. nak renew lesen ker.. nak suh update buku ASB ker.. nak beli setem ker..
hehehhe