Kami:

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Dah Pandai Minum Susu Formula..

Skang ammar dah pandai minum susu formula kalau dok dengan aku kat rumah.. siap pandai nak minum susu pakai botol cantik.. kalau botol yang biasa-biasa dia taknak minum..kena salinkan dulu susu ke botol cantik baru dia nak minum… tengok la perangai ammar time menyusu.. (masa nie mertua aku datang umah..)

2 ulasan:

Ietams berkata...

kire okey la tu, umo setahun dah nak minum formula kat rumah,
haziq nak dkat 2 thn ni ha, baru buleh selang formula kat rumah..
tu pon kene letak syarat baru jalan.
kalo nak nenen, formula 1st..
kalo refuse, no nenen..

mila80 berkata...

ieta,
ammar skang dah pandai memalu kalau me'nenen'..
aku & keirel suka nyakat.."tak malu dah besar nenen lagi"
bila cakap camtu kat dia, sure dia stop tak nak nenen lagi..