Kami:

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

GLORY BEACH RESORT..

lepas mandi, kami round2 kat dalam pekan Port Dickson.. dah lama tak meround kat PD nie.. banyak gak la perubahan.. dah ada PD Walk.. kami tak turun pun..kami mandang-mandang dari dalam keta jer.. sebelum balik, kami nyinggah jap kat Glory Beach Resort.. jumpa mak teh ammar.. mak teh ammar skang Praktikal kat situ.. bila sampai kat situ..terus la teringat masa kursus Poyo ngan TWP dulu.. huhuhuh.. ita, ko ingat tak glory nih? mesti ko ingat punya kan.. hehehhe.. penuh ke'poyo'an..
aku dok berborak ngan mak teh ammar a.k.a adik aku yg No.5 a.k.a Salwani.. ammar rimas dok setempat agaknya.. dia pun mintak berdukung ngan kakak Tira dia..
ammar sibuk mandang-mandang mak teh.. dia masih takut-takut tu.. maklum la tak biasa jumpa..
lastnya mau jugak ammar berdukung ngan mak teh.. (ada untung la mak teh arini.. ammar bukan nak ngan semua orang.. hanya orang-orang terpilih jer yg dia nak..)
lama jugak dia berdukung ngan mak teh.. pandang aku pun dia buat dekk jer..
leka menenung mak teh.. serupa ngan mama ker ammar?
dah boring berdukung ngan mak teh, ammar mintak dukung ngan kakak Nana plak..
kami gerak dari PD selepas makan dalam jam 9.15mlm.. samapai kuarters kul 10.15mlm...

2 ulasan:

Ietams berkata...

ahaks! mmg poyo

mila80 berkata...

hehehhe...