Kami:

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Result Exam PTK

tengah layan website JPA, tangan nie gatal plak masukkan no ic untuk semakan keputusan exam PTK.. sekali tengok result exam PTK yang aku amik bulan 12 tahun lepas dah kuar.. tak lengah la aku menengoknya.. debar-debar gak ati nie.. ye la sebab aku rasa soklannya susah.. (susah sebab tak paham penggunaan bahasa 'kerajaan' tu..) dan result nya... Alhamdulillah.. bleh tahan gak otak aku nih.. (hehehe..perasan) aku dapat Aras III.. kalau dapat Aras IV lagi besh.. bleh anjak gaji.. huhuhu.. takpe..takpe.. aku apply lagi exam tuh! nak dapatkan result Aras IV plak.. InsyaALLAH...
usaha..usaha..usaha.. (pasni kena rajin baca buku.. hehhe..bukan takat tu jer.. kena paham kan bebetul tatacara kerja harian.. kena buat keje ikut law.. bukan hantam kromo jer..)

2 ulasan:

tshirtBelang berkata...

Tahniah dari Anis, Faruk & Addin

Lain kali cuba lagi, kalau boleh dapatkan ARAS yg lebih tinggi...
ARAS BUMBUNG ok gak... hehehee...

mila80 berkata...

huhuhuhu...
kalau boleh nak dapatkan Aras KLCC
hehehehe..