Kami:

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

mandi manda

abis je majlis kat palong, tak sempat nolong ngemas.. kami bergegas balik Batang Jelai, Rompin.. pak mertua aku jatuh motor kat kebun.. hubby kata nak bawak abah dia g klinik.. tapi masa baru gerak dari palong tu aku suh hubby call mak tanya diaorang kat mana..kot la iwan dah bawak abah g klinik dulu..ye la takkan nak tunggu kami.. aku rasa cam tak mungkin.. mesti la sesapa yg ada kat batang jelai tu dah bawak abah g klinik dulu.. dan tekaan aku betul.. iwan dah bawak abah g hospital pilah.. mak & kak chik tak ikut..coz si asri nak datang umah katanya.. setiba kami di rumah, mmg asri dah sampai.. dan kami yg baru tiba nie pun kepanasan.. bukan main panas kat palong tadi.. sampai kat batang jelai nie ari macam nak ujan plak.. tapi belum ujan la.. bebudak yg mmg dah berlenggas kepanasan.. terus la bawak kolam ammar kat laman rumah.. penuhkan air.. (tak sempat penuh bebudak nie dah terjun masuk)
menanti air penuh..seronok jadi budak..tak payah nak g swimming pool.kolam plastik pun muat..
kakak dah mula nak buat buih..
dah macam jakuzzi aku nengok kolam nie..
tak cukup buih lagi agaknya si kakak nie..
main air puas-puas.. air free.. hehehe..
seronok betul ammar main air...
kakak letak buih atas kepala ammr.. comel nyer... :-)
main air macam budak besar...
lepas nana bersih kan muka dia ngan air paip, dia siram plak muka ammar.. tengok kat bawah nie..
ammar mandi sampai tak nak kuar... punya la seronok..

2 ulasan:

Ietams berkata...

wahh sukenye ammar main air..

mila80 berkata...

dulu masih baby, ammar penakut ngan air..
skang dah besar..cukup suka main air.. pantang nampak air betakung.. mesti dia nak terpa..
bahaya gak ni.. tak boleh lepa..