Kami:

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Gambar Kenangan Masa Auntie Rara Bertunang

sajer upload gambar masa majlis bertunang Auntie Rara.. untuk kenangan & nak berkongsi ngan sesapa yang rasa diri dia tu jauh & tak dapat hadir sama masa majlis nie..... hehhehe.. (mesti paksu ammar terasa nih..jangan marah yer..)

warna Maroon ialah hantaran dari pihak perempuan...kat bawah nie, Kek
yang nie..Kemeja
yang nie.. Buah Apple
yang nie.. Coklat
yang tak berapa nak jelas rupa hantarannya nie... (sebab cara ngamik gambar nie..hehhe) ialah
Minyak Wangi
yang ini pula.. Roti Bakuldan yang ini.. Kain Pasang untuk buat baju melayu
ini pula.. Buah-buahan bersama Bunga segar
dan ini.. Poppouri
dan yang terakhir... Sireh Junjung
Hantaran dari pihak lelaki warna Biru yang ini Kek Coklat
yang nie.. Minyak Wangi
dan ini.. Telekung
ini... Buah-Buahan
ini pula.. Gula-gula coklat
dalam kotak nie.. Kek Aiskrim
yang ni pula.. Kain Pasang
yang merah-merah kat bawah nie.. Asam
dan yang terakhirnya... Sireh Junjung
ehmmmm... dah settle cover story kat hantaran..dan skang masa untuk mengimbas kembali gambar-gambar lain... yang kat bawah nie.. Auntie Rara ngan Angah.. memain sungguh angah nie..yang sorang nie..kalau dia ada kat umah.. memang ada jer lawak yang dia buat..huhuhu...

Auntie Rara ngan Family Alang...
sayang Mak..
Manja abah...
smiles...
tenung bunga tuh...
smiles again...
sempat posing kat tangga...
kaum bapa berkumpul memotong kek menyambut 'Hari Bapa'
tetamu sedang menjamu selera..
bergambar depan hantaran...
Auntie Rara, Uncle Asri, Mak dan ? (taktau sapa budak kecik tuh..agaknya anak buah uncle Asri)
Dicelah hantaran...
:-)
Muhamad Khairil Akif bin Khairil Adzhar duduk atas kompang dan kemudiannya...
kompang dirampas oleh Ammar Muktafi bin Khairil Anwar...
aku :-)
baiki sikit tudung Auntie Rara...
Angah, Autie Rara & Nenek Ilir (nenek sebelah mak)
Auntie Rara bersama sepupu-sepupu dari Batu Kikir...
Salam Pak Ngah Hashim..
Salam Mak Ngah Azu..
Hantaran...
Salam peluk cium Mak..selepas acara sarung cincin..
ambik tempat nak sarung cincin..
Auntie Rara baru turun dari tempat persembunyian.. hehhehe.. bilik kat atas..
Biras aku... Umi Natrah ngan Akif.. (bila la biras aku nie nak bersalin..tak sabar nak jumpa anak buah baru nie.. hhmmm kalau ikut due date bersalin 23 jun 2009..tapi sampai la arini dah 28 jun 2009, belum gak lagi bersalinnya...)
mereka lagi...
Mak mertuaku.. sebelum ketibaan rombongan lelaki...
hubby, Alang & Akif..
Anak kesayangan.. Ammar Muktafi..

3 ulasan:

Ietams berkata...

rasa mcm nak tunang lagi..
bestnye

mila80 berkata...

kan.. aku pun kadang terasa cenggitu gak.. skang punya trend, tunang pun dah bleh upah mak andam.. kos pun dah murah tak macam dulu2 nak cari mak andam pun susah, apatah lagi kos yang mahal..

cairellneezarm berkata...

huwaa...nangis sket...T_T